Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

΄΄Πρόσωπα Ζώα Πράματα΄΄ στην Καβάλα -΄΄Παράλληλοι Κόσμοι΄΄ στη Βοιωτία

Ευδοκία Κιμωλιάτη

Συγγραφείς μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

Συναντούν αναγνώστες και ακροατές,μιλούν για τα βιβλία τους που κυκλοφορούν και σε Audioboks, με διανομή σε όλες τις χώρες του κόσμου, από το Amazon και την Audible, παρουσιάζουν ηχητικά αποσπάσματα και ανταλλάσσουν απόψεις για τις νέες μορφές του βιβλίου και την σύγχρονη λογοτεχνία.






΄΄ΠΡΟΣΩΠΑ ΖΩΑ ΠΡΑΜΑΤΑ΄΄ του Πέτρου Αργυρίου,στην Καβάλα


Δέσποινα Τσιμπεράκη

Έτσι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου ο Πέτρος Αργυρίου θα βρίσκεται στην Καβάλα για την παρουσίαση της Διπλής Έκδοσης (Βιβλίο+Audiobook) ''Πρόσωπα Ζώα Πράματα΄΄ (Συλλογή διηγημάτων)


Η εκδήλωση, που θα γίνει στο κινηματογράφο ΄΄Ζέφυρος΄΄ στις  20.30 μμ, είναι μια πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού και ποιήτριας Ευαγγελίας Τυμπλαλέξη,

Η μαθηματικός, πρώην τραπεζικός και ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, η κ. Δέσποινα Τσιμπερακη, ΄΄αγκάλιασε΄΄ ανέλαβε την οργάνωση και τον συντονισμό της βραδιάς.

Νίκος Καραγιαννακίδης
Ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ιστορικός κ. Νίκος Καραγιαννακίδης, μαζί με τον συγγραφέα Πέτρο Αργυρίου συμπληρώνουν το πάνελ των ομιλητών.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από τα διηγήματα: ΄΄Ο Βράχος και η Θάλασσα΄΄ και ΄΄Εραστές΄΄ σε αφήγηση του ίδιου του συγγραφέα και μουσική Μιχάλη Αβραμίδη

 (Στην ιστοσελίδα  των Εκδόσεων Studio aMID  μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα στον υπολογιστή σας το διήγημα της συλλογής με τίτλο ΄΄Πεφτάστερο΄΄)
Πέτρος Αργυρίου


Ευχαριστούμε θερμά την Ευαγγελία Τυμπλαλέξη, τη Δέσποινα Τσιμπεράκη, τον Νίκο Καραγιαννακίδη και τον κινηματογράφο ΄΄Ζέφυρο΄΄ για τη συμβολή τους σε αυτήν την παρουσίαση.







΄΄ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ΄΄ της Ευδοκίας Κιμωλιάτη, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας


Η συγγραφέας Ευδοκία Κιμωλιάτη έχει συνδέσει τα παιδικά της χρόνια με τα Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας.

Στο μυθιστόρημα της Παράλληλοι Κόσμοι, που κυκλοφορεί σε  Διπλή Έκδοση (Βιβλίο+Audiobook) σκιαγραφείται, τρυφερά, ο τόπος και ο χρόνος και  σε αυτήν την γωνιά της Ελλάδας.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με την προτροπή του ποιητή και εκδότη του λογοτεχνικού περιοδικού ΄΄Εμβόλιμον΄΄ Γιώργου Θεοχάρη και την υποστήριξη του Συλλόγου ΄΄Φίλοι του Λόγου των Άσπρων Σπιτιών΄΄, επιστρέφει στον τόπο και παρουσιάζει την ανθρωπογεωγραφία των Παράλληλων Κόσμων.

Η εκδήλωση θα γίνει στον Κινηματογράφο Απόλλων, που με πρωτοβουλία του ''Σωματείου Εργαζομένων Ένωση στα Αλουμίνια΄΄, επαναλειτουργεί ως κοινωνικός πολυχώρος


Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Θεοχάρης.

 Θα μιλήσει η συγγραφέας Ευδοκία Κιμωλιάτη και η σχεδιάστρια και αφηγήτρια του ηχητικού βιβλίου Νατάσα Μποζίνη


Θα προβληθούν οπτικοακουστικά αποσπάσματα του Audiobook με αφηγητές τους ηθοποιούς: Νέλλη Γκίνη,Σπύρο Κολιαβασίλη,Σωτηρία Κολώζου και μουσική επένδυση του Μιχάλη Αβραμίδη


Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Θεοχάρη τους ΄΄Φίλους του Λόγου των Άσπρων Σπιτιών΄΄, το Περιοδικό ΄΄Εμβόλιμον΄΄ και το ΄΄Σωματείο Εργαζομένων Ένωση στα Αλουμίνια΄΄, για την πρωτοβουλία, την οργάνωση και την  υποστήριξη της εκδήλωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου