Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΙΓΜΕΣ...MEA CULPA


Μιχάλης Αβραμίδης, Ιωάννης Κυφωνίδης, Κωνσταντίνος Ρόδης

Μιχάλης Αβραμίδης
Κωνσταντίνος Ρόδης

Νατάσα Μποζίνη
Ιωάννης Κυφωνίδης


ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ FM

(Αναδημοσίευση από το  : http://onlytheater.gr/index.php/23-buzz/243-ithopoioi-sta-fm.html 0

Written by OnlyTheater. Category: BUZZ

Την αναβίωση του ραδιοφωνικού θεάτρου και μάλιστα υπό τη μορφή του δραματοποιημένου audiobook προτείνει το STUDIO AMID και νέοι δημιουργοί όπως ο Κωνσταντίνος Ρόδης.

Πρώτη τους
συνεργασία είναι το θεατρικό έργο «MEA CULPA» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρόδη που σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι διαθέσιμο από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα WWW.STUDIOAMID.GR

Με το καλό γιατί πολύ πεθύμησα το θέατρο στο ραδιόφωνο!;ATRO STO RADI;OFVNO!Μεστο

AUDIOBOOK: ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ STUDIO AMID

(Αναδημοσίευση από το Blog: http://www.northday.gr )

Ζωντανεύει ξανά το «θέατρο στο ραδιόφωνο» μέσα από τη μορφή του δραματοποιημένου AUDIOBOOK στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα STUDIOAMID .

  Πολύ σύντομα και μέσα στο Δεκέμβριο το STUDIO AMID θα λειτουργήσει ως web link με ηχογραφημένα βιβλία, παραμύθια, διηγήματα και «θεατρικά έργα για το ραδιόφωνο». Αναμένονται μάλιστα και συνεργασίες με ανερχόμενους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και συγγραφείς και με εγνωσμένης αξίας λογοτέχνες.
 
Μέχρι πρόσφατα το STUDIOAMID λειτουργούσε αποκλειστικά ως εταιρεία μουσικών εκδόσεων που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή Audio Books.

Πρώτο ηχογραφημένο βιβλίο: Το Best seller του Όμηρου Αβραμίδη: Ο Δρόμος του Φεγγαριού. Το τραγούδι-πρωτότυπο μουσικό θέμα της συγκεκριμένης παραγωγής ερμήνευσε η πολύ γνωστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα σε μουσική Μιχάλη Αβραμίδη και απαγγελία Νατάσας Μποζίνη